伊莉討論區

標題: 久松郁實再見19歲 出浴留倩影 [打印本頁]

作者: rousseau73    時間: 2016-1-22 08:45 PM     標題: 久松郁實再見19歲 出浴留倩影

日本上位女星久松郁實被成人雜誌《ASAHI藝能》選為「最誘人身段女星」No.1,計算身材、人氣、知名度名埋編輯嘅胃口選出,令身材出眾嘅久松獲封新一代咪神認真當之無愧!

久松既係模特兒又活躍水著界,稱得上係男女通殺,佢下月就滿20歲,為趁青春留倩影,久松為男士雜誌《週刊Playboy》成為今期封面女郎,唔止大玩浸浴,佢更去石垣島、竹富島拍水著寫真,與大自然融為一體。
擁有D cup上圍嘅久松,去年以肉感迅速上位,三圍尺寸係33、23、34,由於身材均勻加上青春搭夠,深得日男歡迎,佢同時係暢銷時裝書《CanCam》嘅專屬Model,上年推出喺夏威夷取景嘅處女寫真集《La iku》都反應唔錯,印刷量達2萬本。

心得:原來久松郁實只有十九歲,卻有如斯美好的身段,實在羨煞其他女星。

[attach]112695219[/attach][attach]112695220[/attach][attach]112695221[/attach][attach]112695222[/attach][attach]112695223[/attach][attach]112695224[/attach][attach]112695225[/attach][attach]112695226[/attach]

作者: jamesshuai    時間: 2016-1-22 09:24 PM

人美身材好, 年輕就是本錢
作者: oscar13    時間: 2016-1-23 12:08 AM

身材很好喔
又年輕
未來很有發展潛力阿
好好把握機會吧

作者: a5720104    時間: 2016-1-23 05:20 AM

十九歲就有這麼好的本錢
要是好好藉著這個優勢把握機會
相信未來的發展一定很可觀

作者: h24962051    時間: 2016-1-23 10:33 AM

作者: luckyman7j    時間: 2016-1-23 10:36 AM

作者: zogol    時間: 2016-1-23 01:43 PM

清純的臉孔,火辣的身材,難怪會有賣點。
作者: newheros    時間: 2016-1-24 09:30 AM

果然是青春無敵啊~~實在是太強大啦~~

作者: newheros    時間: 2016-1-24 09:30 AM

果然是青春無敵啊~~實在是太強大啦~~

作者: tenshoufly    時間: 2016-1-24 04:21 PM

甚麼時候可以看他進sod阿
作者: fs90205    時間: 2016-1-29 04:32 PM

不知道美女是看太多了
怎覺得到滿普普
作者: chientawu    時間: 2016-1-29 04:58 PM

作者: qqband    時間: 2016-1-29 05:01 PM

小麥色的身材太棒了,既野性又性感

歡迎光臨 伊莉討論區 (http://www05.eyny.com/) Powered by Discuz!