伊莉討論區

標題: 四女星獲日本奧斯卡新人獎 有村架純性感搶鏡 [打印本頁]

作者: rousseau73    時間: 2016-3-6 12:19 AM     標題: 四女星獲日本奧斯卡新人獎 有村架純性感搶鏡

有日本奧斯卡之稱嘅第39屆日本電影學院賞頒獎禮,噚晚喺東京舉行,今年一套《海街女孩日記》呼聲最高,而未宣佈邊個得獎之前,各女星就當然先會鬥靚。今年最養眼嘅可以話係新人獎,因為四名獲頒優秀新人獎嘅女星當中,三個都係現時已經係日本好紅嘅女星,包括有村架純、廣瀨鈴同埋土屋太鳳,雖然另一名新人藤野涼子冇佢哋咁出名,但演技都備受讚賞。

而噚日四名新人嘅打扮,走清純路線嘅廣瀨鈴就最密實,而其餘三人都係露肩裝上陣,不過,以性感程度嚟計,有村黑色露肩裙露出少少事業線,就成功搶到其他三人鏡,有村仲有份爭影后,佢嘅打扮可以話係先勝一仗。

心得:有村架純真的很靚女,日本很久沒有出現此類純情玉女了。

[attach]113321665[/attach][attach]113321666[/attach][attach]113321667[/attach][attach]113321670[/attach][attach]113321672[/attach][attach]113321671[/attach][attach]113321668[/attach][attach]113321669[/attach]

作者: dwyanelin    時間: 2016-3-6 12:35 AM

作者: oscar13    時間: 2016-3-6 12:49 AM

能夠得到新人獎我想對新人就是最大的肯定阿
所以繼續努力加油吧

作者: a5720104    時間: 2016-3-6 06:12 AM

除了有村架純跟土屋太鳳
另外兩人都沒什麼印象
期待他們未來都有不錯的表現
作者: luckyman7j    時間: 2016-3-6 08:38 AM

作者: zogol    時間: 2016-3-6 11:26 AM

都是美女,外型和長相都很亮眼。
作者: 小笨頭    時間: 2016-3-6 01:36 PM

同樣從海女走紅
有村架純可愛的沒話說 星路越走越順
反而主角的能年好像消失了一樣
作者: mayxec36    時間: 2016-3-6 05:53 PM

可我覺得還好哀 可能台灣的清純妹看太多了
作者: adsl35190025    時間: 2016-3-6 10:45 PM

每個都蠻正的~~但是有村架純可愛的沒話說
作者: 幻影信長    時間: 2016-3-7 11:23 AM

她們我都可以啦~未來這幾年應該都是她們的時代吧~哈
作者: ifvaiagls    時間: 2016-3-9 01:16 PM

有村架純儼然新一代純愛劇小天后
之後的星途要看能能不在其他的戲路也有所突破囉!

作者: 藍魚駭客    時間: 2016-3-11 11:30 PM

最近才在看 有村架純 主演的日劇 還不錯看唷!!
作者: 亦偉    時間: 2016-3-12 07:30 AM

每個都蠻正的,外型和長相都很亮眼

歡迎光臨 伊莉討論區 (http://www05.eyny.com/) Powered by Discuz!