伊莉討論區

標題: 山本彩低胸助陣 橋本愛實裸色登場沖繩電影節 [打印本頁]

作者: rousseau73    時間: 2016-4-25 12:10 AM     標題: 山本彩低胸助陣 橋本愛實裸色登場沖繩電影節

日本沖繩電影節已搞到第八屆,今日唔少藝人就現身當地那霸市嘅國際通,喺紅地毯上輪流登場,當中包括以山本彩為首嘅NMB48、搞笑見稱嘅開心果女星渡邊直美、著名艷星橋本愛實、女演員森川葵及黑谷友香等,約有870名圈中人到場支持今次電影節。

現年31歲嘅橋本愛實,今日以上身裸色嘅性感打扮現身盛會,硬撼風頭最勁嘅NMB。雖然今日NMB又係以一身簡約嘅藍色裙登場,但係噚日喺沖繩電影節上舉行嘅時裝騷,NMB兩位猛將山本彩同渡邊美優紀都充當Model,而彩姐仲著低胸露臍擔曬鏡。

至於渡邊直美噚晚都化身「渡邊熊仔餅」現身宣傳,仲向台下影迷大談早前同美軍一段霧水情緣。

心得:出席電影節,眾女星定必低胸露背搶鏡,煞是精采!

[attach]114052326[/attach][attach]114052330[/attach][attach]114052331[/attach][attach]114052333[/attach][attach]114052332[/attach][attach]114052327[/attach][attach]114052328[/attach][attach]114052329[/attach]

作者: a5720104    時間: 2016-4-25 01:23 AM

儘管她這麼穿不錯
但顯然在身材上輸給了橋本愛實
還是別這麼穿來曝露自己的弱項會比較好
作者: kcah    時間: 2016-4-25 05:09 AM

想要露 也不是 不可以... 但是 總是 感覺 這條 裙子 怪怪的...

有點 硬湊的 感覺..
作者: killb    時間: 2016-4-25 10:18 AM

星期一早上看這照片真是提神阿
作者: ss525422    時間: 2016-4-25 11:01 AM

nmb48~ 太棒了 橋本根本想跟壇秘搶日本第一情婦 哈哈
作者: a22058126    時間: 2016-4-25 04:34 PM

身材真是好啊又長的不錯啊
作者: zogol    時間: 2016-4-25 07:29 PM

有身材又敢露,就會有版面。
作者: zerochiang    時間: 2016-4-30 07:40 PM

噗噗  我看了照片
覺得跟著一起走的老先生
好開心啊~~

作者: h4521201    時間: 2016-5-1 03:43 AM

身材真是好啊

裙子怪怪的
作者: qqband    時間: 2016-5-1 01:53 PM

露胸基本上就贏了!這是人類兩性之間的自然定律
作者: f8680048    時間: 2016-5-1 02:20 PM

是很漂亮 身材又好 加油喔 狂推

歡迎光臨 伊莉討論區 (http://www05.eyny.com/) Powered by Discuz!